sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett

BEHAGELIG: Sandra Lyng Haugen synes undertøyet til Sloggi er behagelig og pent. Foto: Sloggi Vis mer. - Det er et kult merke! Det har eksistert lenge, og jeg har alltid brukt det. Det kjennes ut som at du går naken når du har det på, og den nye «Invisible»-kolleksjonen de har nå er også veldig sexy. Alt gikk ikke helt som planlagt da Sandra Lyng skulle spille inn musikkvideo på «Paradise Hotel». Man burde vel alltid si at man har på seg sexy undertøy, men jeg er altså ikke den jenta, sier hun og ler av det hele. Også håret ble litt improvisert under musikkvideo-innspillingen. – Jeg måtte knyte håret i. På neste side: Helene Rask og Kathrine Sørland i undertøyet. Vi Menn: Helene Rask På neste side: Sandra Lyng Haugen og ja, Sandra Lyng Haugen. Mann: Sandra Vi kan vedde mye på at hvis et magasin for menn hadde så nakne damer på coveret så ville det kommet sterke protester. Mann: Tone. På neste side: Helene Rask og Kathrine Sørland i undertøyet. Vi Menn: Helene Rask På neste side: Sandra Lyng Haugen og ja, Sandra Lyng Haugen. Mann: Sandra Vi kan vedde mye på at hvis et magasin for menn hadde så nakne damer på coveret så ville det kommet sterke protester. Mann: Tone. Stikkordarkiv: Nakenhet Mange mener derimot at de opplever det som veldig behagelig og sexy uten undertøy. Charlotte Thorstvedt, Synnøve Skarbø, Sandra Lyng Haugen, Venke Knutson, Vibeke Skofterud, Vibeke Klemetsen, Hege Tørresdal, Mia Gundersen, Kirby Ann Basken, Guro Fostervold. Artist Sandra Lyng Haugen innrømmer at det var litt pinlig å ta lettkledde bilder, men er stolt av resultatet.

Videos

"Bang Bang" med Alexandra Joner, Adelén og Sandra Lyng Haugen

Sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett - billig massasje

Sandra Lyng overrasker på årets «Paradise Hotel» 81  Pål Nisja-Wilhelmsen Tips meg. sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett

Sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett - erotiske

Så det ble helt greit, smiler den søte artisten overfor Se og Hør. Sandra sjekket inn på Paradise Hotel for en kort stund for å ha konsert for deltakerne. Julenøtter femte juledag Mattedama.

Sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett

0 thoughts on “Sandra lyng haugen naken sexy undertøy på nett

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *